Лампард влиза в спор с директорите на Челси за бъдещето на Кепа


Лампард влиза в спор с директорите на Челси за бъдещето на Кепа
Снимка: Getty Images/Gulliver

2233 0

Наставникът на Челси Франк Лампард ще проведе сериозен разговор с шефовете на клуба относно бъдещето на намиращия се в слаба форма вратар на тима Кепа Арисабалага. 25-годишният страж стана най-скъпият вратар в света, след като лондончани платиха 71.6 милиона паунда на Атлетик Билбао, за да го вземат през 2018-та година, като бе първи избор на вратата при Маурицио Сари.

Представянето на Кепа в последно време обаче е разочароващо, след като испанският вратар допусна 2 попадения при равенството 2:2 срещу Арсенал, като бе оставен на резервната скамейка в мача срещу Лестър. Очевидно търпението на Лампард към Кепа се е изчерпало и той иска да го продаде през лятото, като го замени с друг вратар. Ник Поуп от Бърнли изглежда като основната цел за английския мениджър, като Висенте Гуаита от Кристъл Палас е резервен вариант.

Директорът на Челси Марина Грановская обаче не е съгласна с идеята да бъде продаден Кепа, след като лично настояваше за трансфера преди 2 години. Тя няма желанието клуба да се разделя с вратаря толкова скоро. Предстои да се види дали испанският страж ще се върне в стартовия състав на Челси срещу Манчестър Юнайтед на 17-ти февруари, след като неговият заместик Уили Кабайеро не се представи по особено добър начин срещу Лестър, като допусна две попадения. А ето чия липса се отразява на Челси според Лампард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички