Кепа може да е изиграл последния си мач за Челси


Кепа може да е изиграл последния си мач за Челси
Снимка: Getty Images/Gulliver

5056 0

Вратарят на Челси Кепа Арисабалага вероятно вече е изиграл последния си мач със синята фланелка. През настоящия сезон най-скъпият страж в света допусна 43 гола, едва осем пъти опази вратата си суха и почти всеки втори удар към него ставаше гол.

В крайна сметка мениджърът на лондончани Франк Лампард реши да изпрати 25-годишния испанец на резервната скамейка и в последните два мача на вратата на Челси бе аржентинският ветеран Вили Кабайеро. Испанското радио Cope твърди, че бъдещето на Кепа е под голям въпрос. Очаква се Лампард да се довери на Кабайеро за оставащите мачове до края на сезона, а ръководството на клуба вече търси нов титулярен вратар.

"Това е труден момент за Кепа, за отбора, но ние се отнасяме един към друг с голямо уважение. Много тежко бе и на треньора. Той ми каза просто да бъда уверен в себе си. Това бе трудно решение за него, но аз трябваше да вляза в ситуацията и да се постарая да изпитам удоволствие от възможността да играя. Той постъпи много искрено в това положение", заяви Кабайеро.

По-рано се появи информация, че звезда на Челси може да поеме ктм Барселона без трансферна сума (повече подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички