Теория на лудостта: Може ли всъщност Килиан Мбапе да се озове в Ливърпул?


Теория на лудостта: Може ли всъщност Килиан Мбапе да се озове в Ливърпул?
Снимка: Getty Images/Guliver

28495 0

Всяко едно лято се появява по една трансферна новина, която просто изглежда налудничава. Точно така се случва и сега, след като голямата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе е свързван с изходящ трансфер и то в посока Ливърпул.

Спекулациите около тази невъзможна наглед сделка обаче стават все повече и повече, което кара и феновете наистина да се замислят над видяното и прочетеното по социалните мрежи. Преди около седмица световният шампион от 2018 година сподели, че ако трябва да избира с кой отбор да играе на "FIFA", то би избрал тима на Юрген Клоп, като подчерта, че мениджърът е добър и изведе "червените" до триумф в Шампионска лига - нещо, с което ПСЖ за момента не може да се похвали.

По-късно журналистът Пол Джойс сподели видео, което мнозина от феновете на тима го тълкуваха сякаш играчът иска да напусне "Парк де Пренс". Освен това Мбапе се щракна за спомен и с бившата звезда на тима Даниел Стъридж, а привържениците вярват, че английският голмайстор е препоръчал на Мбапе да премине на "Анфийлд".

Също така можем да добавим, че запалените фенове на мърсисайдци откриха, че Мбапе следва случващото се с бивши и настоящи звезди на 6-кратните европейски шампиони, сред които са Стивън Джерард, Мохамед Салах, Фабиньо и Филипе Коутиньо. 

Испанската преса пък наскоро писа, че е малко вероятно това лято Мбапе да напусне ПСЖ. Такава вероятност има за следващото лято, когато обаче сумата му ще е много висока. През лятото на 2021 година обаче това няма да е така, тъй като футболистът ще има оставаща една година от настоящия си контракт с френския първенец. 

Любопитното е, че Мбапе направи коментар относно бъдещето си в края на сезона, който бе доста загадъчен. По-късно обаче президентът на тима Насер Ал-Хелаифи обяви какъв е шансът острието да си тръгне това лято - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички