Мбапе взе решение, няма да подписва нов договор с ПСЖ


Мбапе взе решение, няма да подписва нов договор с ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

9840 0

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е категоричен, че няма да поднови договора си с клуба. Той не вижда своето бъдеще в Париж, а ръководството на клуба знае за решението му. След преминаването му от Монако в ПСЖ той не се чувства достатъчно значим в отбора, както и че няма достатъчно отговорности. Това е в допълнение, че голямата звезда на тима всъщност е Неймар. 

Според Marca Мбапе няма да поднови договора си, независимо от парите, които му предлагат. Настоящото му споразумение е до 2022 година. Въпреки че все още има 3 години, от ПСЖ са в много неблагопроятна ситуация, тъй като трябва да избегнат сценария да го изпуснат за по-малко пари. Това означава, че най-вероятно следващото лято двете страни ще се разделят.

Президентът на ПСЖ Насел Ал-Хелаифи наскоро заяви, че Мбапе не е на трансферния пазар, но при така стеклите се обстоятелства, именно играчът ще бъде силният в преговорите. Големият фаворит за световния шампион с Франция е Реал Мадрид, който не може да си позволи да дава на играча такива суми, каквито френският клуб. Това вече не е с особено значение, тъй като Мбапе е жаден за колективни и индивидуални награди.

Самият Мбапе пък си постави доста неочаквана цел за 2020 година. Каква е тя може да видите в този материал на SportLive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички