В ПСЖ обявиха какъв е шансът Килиан Мбапе да напусне тима през лятото


В ПСЖ обявиха какъв е шансът Килиан Мбапе да напусне тима през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

4655 0

През последните седмици силно се спекулира, че двете най-големи звезди на ПСЖ Килиан Мбапе и Неймар ще напуснат френската столица през лятото. По-рано днес се появи информация, че грандът от Париж е готов да се раздели с Неймар, но не така седят нещата с другата голяма звезда.

Президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи даде интервю пред "France Football"в което говори именно за ситуацията с френския национал.

"Той иска да участва много в нашия проект. Дори повече, от колкото му даваме сега. Той иска да израстне в този отбор и клуб. Казал съм му, че това, което иска, не е нужно да пита за него. Ние трябва заедно да отидем и да разбием целите си, да ги постигнем.

Ние не чакаме никой, ние водим. Той е изключително интелигентно момче и съм сигурен, че ме е разбрал правилно. Дали ще остане в ПСЖ съм не на 100%, а на 200% сигурен. Няма да изпусна това момче", сподели Ал-Хелаифи. 

През този месец се появи и класацията за най-скъп играч в света в момента. На кое място се намира младата френска звезда може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички