Солскяер: Аз взех решението за Лукаку и го пуснах с радост

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че е бил щастлив да пусне в Интер нападателя Ромелу Лукаку. Белгиецът премина в италианския клуб през изминалото лято, но, въпреки че на "Олд Трафорд" не му взеха заместник, треньорът не съжалява, че той си е тръгнал.

"Мога да кажа, че нямам достатъчно нападатели, но това е решение, което взех сам и го направих с радост. Когато имате играчи, те могат да имат потенциал, но мислено Ромелу вече не беше тук, за да работим заедно върху нашето колективно развитие. Не искам да говоря твърде много за други играчи. Много уважавам Ромелу, но неговото време тук дойде до своя край", разясни норвежецът, цитиран от "Sky Sports".

Манчестър Юнайтед готви оферта от 90 милиона за двама нови през януари

Ръководството на Манчестър Юнайтед планира да бъдат много активни по време на януарския трансферен прозорец, като са приготвили 90 милиона паунда...

"Много сме доволни от играчите, които взехме през летния трансферен прозорец. Близо до затварянето му бяхме много близо до това да вземем друг нападател, но просто не можахме да завършим започнатото. По-добре е да стиснеш зъби и да изчакаш, отколкото да похарчиш огромна сума за играч, за който не сте сигурни", каза още Солскяер. А кои двама нападатели следят в Манчестър вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!