Манчестър Юнайтед готви оферта от 90 милиона за двама нови през януари


Манчестър Юнайтед готви оферта от 90 милиона за двама нови през януари
Снимка: Getty Images/Guliver

5686 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед планира да бъдат много активни по време на януарския трансферен прозорец, като са приготвили 90 милиона паунда за две нови попълнения.

Според британския таблоид Дейли Стар "червените дяволи" ще се опитат да вземат младия халф на Нюкасъл Шон Лонгстаф и голмайстора на Лион Муса Дембеле. 21-годишният Лонгстаф, който впечатли всички с изявите си за "свраките" в края на миналия сезон, бе сред целите на Юнайтед още през лятото, но тогава двата клуба не се разбраха за трансферната сума.

От Юнайтед са готови да подновят офанзивата си за полузащитника през януари и да предложат 40 милиона паунда на Нюкасъл, което най-вероятно ще бъде достатъчно, за да докара младия футболист на "Олд Трафорд". След като през лятото "червените дяволи" се разделиха с Ромелу Лукаку и Алексис Санчес, мениджърът на тима Оле Гунар Солскяр наскоро призна, че се нуждае от нов нападател. Според изданието желанието на норвежеца е да бъде привлечен Муса Дембеле. От Юнайтед оценяват френския нападател на 50 милиона паунда, но не е ясно дали тази сума ще убеди ръководството на Лион да се раздели с един от основните си футболисти.

А какъв съвет относно Солскяер даде Димитър Бербатов на клубното ръководство вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички