Солскяер не смята, че контузиите в отбора са вследствие на претоварване


Солскяер не смята, че контузиите в отбора са вследствие на претоварване
Снимка: Getty Images/Gulliver

1320 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изтъкна важността на предстоящото днес гостуването на Нюкасъл в мач от осмия кръг на Висшата лига. "Червените дяволи" са без победа като гост от началото на сезона и имат едва девет точки след първите си седем мача.

"Разбира се, че не ни харесвам, че не печелим мачовете си. Ние влагаме сърцето, душата и живота си в тази работа. Когато печелиш мачове, си по-щастлив, настроението се променя, но това не означава, че представянето е било по-добро. Резултатите променят настроението. За нас е от изключителна важност, защото това ще вдигне духа на отбора", коментира Солскяер преди срещата днес. "По този начин момчетата ще отидат в националните отбори с друго настроение и по-свежи", каза още норвежецът.

Треньорът на Юнайтед коментира и честите контузии на неговите възпитаници. "Футболистите трябва да са във форма в модерния футбол, не сме ги претоварвали. Работим страхотно. Вярвам на моя екип, на спортната наука, на треньорите и кондиционните специалисти - те са страхотни. Контузиите са неприятни, но те са част от футбола", каза Солскяер.

Междувременно се появиха информации, че Давид Де Хеа иска да купи испански клуб с почти 100-годишна история (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички