Солскяер: Ерата "Фъргюсън" отмина, ще има много върхове и спадове


Солскяер: Ерата "Фъргюсън" отмина, ще има много върхове и спадове
Снимка: Getty Images/Guliver

6531 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер направи интересно изказване, като заяви, че вече не са 90-те години и славните дни от ерата "Фъргюсън" са отминали. Той обаче все пак се надява, че младите таланти на "червените дяволи" ще донеса нови успехи на клуба.

Той добави, че е наясно, че ще има повече "върхове и спадове", докато успее да изгради отбор, който да печели трофеи. "Вече не сме в 90-те. Това е различна ера, различен състав. Знаем, че ще има върхове и спадове, но съм готов да видя тези момчета да успяват", заяви норвежецът преди предстоящото гостуване на Нюкасъл.

"Сигурен съм, че Нюкасъл ще излезе за победа. Но и ние ще играем за такава. Винаги стават чудесни мачове при гостуванията ни на Нюкасъл, така че се надявам да сме достатъчно свежи за мача", допълни Солскяер. Нюкасъл приема Манчестър Юнайтед в неделя от 18:30 часа българско време. "Свраките" са на предпоследното 19-то място във временното класиране на Висшата лига, докато "червените дяволи" са 10-ти. Разликата между двата отбора е само 4 точки.

Междувременно, звезда на Юнайтед бе "засенченa" от детето, което изведе на терена във вчерашния двубой срещу АЗ Алкмар. Вижте ВИДЕО, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички