Сари недоволен от конфликта в края на мача: Моуриньо беше прав


Сари недоволен от конфликта в края на мача: Моуриньо беше прав
Снимка: Getty Images/Guliver

2041 0

Менинджърът на Челси Маурицио Сари призна, че неговият колега Жозе Моуриньо е имал право в разразилия се конфликт точно преди последния съдийски сигнал. Жозе Моуриньо влезе в конфронтация с лице от "синия" щаб, като дори се опита да стигне до физическа саморазправа.

Асистентът на Сари отправи грозна провокация към "специалния" след късното попадение на Рос Баркли, донесло точка на лондончани в големия сблъсък. Маурицио Сари не прие подобно поведение от своя колега и сподели, че е разговарял с него.

Треньорът на Челси бе и сред хората, които първи се опитаха да успокоят ядосания Моуриньо. Португалецът бе ядосан и от отношението на привържениците към него, като сподели след мача, че заслужава повече уважение заради успешния му период на "Стамфорд Бридж" в миналото.

"Въобще не съм щастлив. След като говорих с Жозе, установих, че ние се намираме от грешната страна на ситуацията", сподели Сари след края на мача, завършил при резултат 2:2.

Самият Моуриньо призна след края, че асистентът на Сари е дошъл при него и лично му се е извинил. Какво още каза Моуриньо за конфликтната ситуация - може да прочетете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички