Моуриньо към "сините" фенове: Спечелих три титли за вашия отбор, заслужавам уважение!


Моуриньо към "сините" фенове: Спечелих три титли за вашия отбор, заслужавам уважение!
Снимка: Getty Images/Guliver

1886 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед бе изкаран извън нерви в края на драматичния сблъсък на "Стамфорд Бридж" по-рано днес. Португалецът показа към "сините" фенове, които го освиркваха по трибуните, че е спечелил три трофея за любимия им отбор.

Жестът на Моуриньо дойде след провокацията, която бе отправена от един от асистентите на селекционера Маурицио Сари. Марко Яни реши да подразни "специалния", който се нахвърли да го бие. Последваха освирквания, на които Моуриньо отвърна с въпросния жест за спечелените трофеи.

Ето и какво каза Моуриньо след края на мача относно обидите и освиркванията по негов адрес: "Мога да ви кажа, че този мач, който продължи 97 минути, бе толкова добър, че трябва да фокусирате вниманието си върху него. Не получих уважение от феновете на Челси, но това не е моя отговорност", сподели Моуриньо.

"Това, което направих днес, щях да направя и в Мадрид, Милано и Порто. Реакцията на феновете не зависи от мен. Не съм ядосан. Сари бе първият, който дойде при мен и каза, че ще реши този проблем, който възникна с неговия асистент. Асистентът вече дойде при мен и ми се извини. Казах му да забрави случилото се. Правил съм много грешки в кариерата си", сподели още Моу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички