Сагата продължава: Погба иска да напусне, но Манчестър Юнайтед очаква да остане


Сагата продължава: Погба иска да напусне, но Манчестър Юнайтед очаква да остане
Снимка: Guliver/GettyImages

2262 0

В последните седмици се заформи изключителна сага около бъдещето на Пол Погба. Французинът е свързван с трансфер, като големите кандидати за подписа му са Реал Мадрид и Ювентус. Самият играч също наскоро заяви, че е готов да предприеме ново предизвикателство.

"Червените дяволи" обаче очакват Погба да остане в клуба и през следващия сезон, но са наясно, че може и да се наложи да се разделят с рекордната с покупка, информира Sky Sports. Желанието на Погба е да напусне, а от Юнайтед са наясно, че трансферната му сума в бъдеще ще намалее, тъй като едва ли ще се сигне до подновяване на договора му.

26-годишният играч има още две години от своя договор и възможност Юнайтед да го удължи с още една. Изказването на Погба обаче може да има ключово значение и той да се раздели с Юнайтед още това лято. Със сигурност английският клуб ще опита да прибере над 100 млн. евро, ако се стигне до трансфер. През миналата кампания Погба взе участие в 35 мача във Висшата лига, в които вкара 13 гола и направи 9 асистенции.

А какви бяха точните думи на Погба, с които пожела трансфер - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички