СНИМКИ: Истинска лудница около "Анфийлд" - стотици хиляди са пред стадиона


СНИМКИ: Истинска лудница около "Анфийлд" - стотици хиляди са пред стадиона
Снимка: Guliver/GettyImages

8132 0

Въпреки че Ливърпул има минимални шансове да се добере до бленуваната 19-ата титла, "червената" част от града е готов за празник независимо от крайния изход. Победа, равен или загуба няма значение за феновете, които окупираха "Анфийлд" независимо дали имат билет за срещата или не.

Два часа преди срещата около дома на мърсисайдци е имало над 120 хиляди души, по информация на полицай от мястото на събитието. До последния момент фенове без билет се надяват да намерят пропуск за мача, но за срещата с Уулвърхямптън няма дори черна борса, тъй като никой не иска да се лиши от възможността да се докосне до евентуален триумф във Висшата лига.

Баровете около стадиона са претрупани от фенове, които пеят песни и се забавляват преди края на историческия сезон. Както е известно, с настоящия си точков актив Ливърпул щеше да е шампион в почти всички издания на Премиър лийг, а при победа над "вълците" сезоните без титла биха били 3, два от които в последните два сезона.

Вече е забранено влизането на коли в квартала, като единствено фенове са допускани в близост до стадиона. Може да следите Ливърпул - Уулвърхямптън НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички