Познато име във Висшата лига се самопредложи за треньор на Арсенал


Познато име във Висшата лига се самопредложи за треньор на Арсенал
Снимка: Guliver/Getty Images

2433 0

Един от популярните треньори в последните 20 години във Висшата лига Сам Алардайс се е предложил за нов треньор на Арсенал. Английският мениджър е без работа в момента, като за последно водеше Евертън през сезон 2017/18.

Арсенал се намира в дълбока криза, след като „артилеристите“ се сринаха до 10-тото място в класирането във Висшата лига. „Топчиите“ уволниха наставника си Унай Емери преди няколко седмици и оттогава Фреди Люнгберг е в ролята на временно изпълняващ ролята наставник. Въпреки смяната на мениджъра, отборът не играе по-добре, като изпитва сериозни проблеми в защита. В последния си двубой от първенството Арсенал регистрира домакинско поражение от шампиона Манчестър Сити с 0:3. „Имат нужда от обединяваща фигура в съблекалнята. Мога да подобря играта на Арсенал в защита още утре, ако ме назначат на работа в клуба“ каза Алардайс.

65-годишният наставник е водил Болтън, Нюкасъл, Блекбърн, Уест Хям, Съндерланд, Кристъл Палас и Евертън в английския елит. А ето кой е основният фаворит за треньорското място на "Емиратс Стейдиъм".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички