Поредният изпуснат талант от Арсенал, който не бе "достатъчно добър" и за Уест Бромич


Поредният изпуснат талант от Арсенал, който не бе "достатъчно добър" и за Уест Бромич
Снимка: Getty Images/Gulliver

3959 0

Най-обсъжданото име във футболния час в последните часове е това на младата звезда на Байерн Мюнхен - Серж Гнабри. 24-годишният футболист направи истински фурор в снощния двубой срещу Тонтъм в Шампионска лига, отбелязвайки 4 гола за разгромната победа с 2:7 в Лондон.

Веднага след шоуто му срещу "шпорите" се припомни едно доста любопитно изказване, което със сигурност постави в неловко положение мениджъра Тони Пюлис. През 2015 година той е начело на Уест Бромич и даде само 12 минути време за изява на Гнабри, заявявайки: "Серж дойде тук, за да играе, но според в момента той не е на нужното ниво, за да играе за тима".

Тогава той е даден под наем от Арсенал, като още зимата е върнат обратно на "артилеристите". И там обаче не получава своя шанс, като в края на сезона е продаден на Вердер за 5 млн. паунда. А сега 4 години по-късно става ясно, че това е поредният талант, изпуснат от Арсен Венгер. Междувременно след двубоя срещу Тотнъм Гнабри буквално подлуди феновете на Арсенал с публикация в социалните мрежи - ето какво написа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички