Пореден играч на Арсенал иска да напусне отбора


Пореден играч на Арсенал иска да напусне отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1841 0

Полузащитникът на Арсенал Дани Себайос е поредният футболист на тима, който иска да си тръгне от клуба. Испанецът, който е под наем в отбора от Реал Мадрид, е пожелал да се завърне обратно на „Сантиаго Бернабеу“, тъй като иска да получи повече игрово време. Себайос все още се надява, че ще попадне в състава на Испания за Евро 2020, а за да се случи това, 23-годишният футболист трябва да играе редовно.

Испанският футболист е подал молба за трансфер съобщава „Карусел Депортиво“. Реал Мадрид вече си върнаха в състава Хесус Вайехо, Андрий Лунин и Хорхе де Фрутос, които не изиграха достатъчно минути по време на наемите си в първата половина от сезона. Според „Марка“ Валенсия имат желание да вземат Себайос под наем до края на кампанията. Милан също следи ситуацията с футболиста.

Плеймейкърът за последно игра за Арсенал в мача срещу Витория Гимараеш в Лига Европа на 6-ти ноември. В края на миналата година той страдаше от контузия и изпусна няколко срещи на тима. Въпреки че е здрав от началото на януари, Себайос не получава шансове за изява при новия мениджър на тима Микел Артета. А ето кой друг може да последва халфа към Испания.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички