Погба вкара 1/3 от головете си в Англия в 9 мача при Солскяер


Погба вкара 1/3 от головете си в Англия в 9 мача при Солскяер
Снимка: Getty Images/Guliver

2320 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба продължава да показва огромно израстване под ръководството на Оле Гунар Сослкяер. В днешния мач срещу Фулъм във Висшата лига французинът вкара два гола и записа впечатляващо постижение.

Общо с фланелката на "червените дяволи" Погба има 22 гола в първенството, като 8 от тях той е реализирал в 9-те си мача под ръководството на Солскяер.

Изобщо целият отбор играе много по-успешно под ръководството на норвежеца. Те записаха 9 победи в 10 мача със Солскяер в шампионата. Бившият нападател пое отбора през декември след уволнението на Жозе Моуриньо.

ПОГБА: ТРЯБВА ДА СТИГНЕМ ДО ВЪРХА ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА

"Страхотно е, че сме постигнали толкова много под ръководството на Солскяер. Казахме, че ни чака дълъг път, но искаме да останем на това ниво. Бяхме далеч, но сега се изкачихме в топ 4. Чакат ни обаче много трудности, сериозни мачове", коментира халфът след двубоя.

"Винаги е хубаво да бележиш, но победата е по-важна. Когато вкарваш и не побеждаваш, чувствта са съвсем различни. Мачът беше важен, сега сме на четвърто място, макар и Челси още да не е играл. Това е добър знак", допълни Погба. А на какво се дължи възходът в играта му - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички