Погба: Трябва да стигнем до върха във Висшата лига


Погба: Трябва да стигнем до върха във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

4428 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба смята, че мястото на "червените дяволи" е на върха в първенството. Французинът сподели впечатленията си от играта на тима след триумфа над Борнемут.

Запитан каква е причината за настъпилия възход на тима, Погба отвърна: "Може би играем по-освободено, осъзнахме, че ние сме Манчестър Юнайтед и за да запазим статута на отбора, ние се нуждаем да бъдем на върха в първенството."

"Това е реакцията на играчите. Всеки от нас се забавлява и това е, от което се нуждаем. Отборът има нуждата да се радва на своя футбол, да работим един за друг. Това е резултатът на терена", добави португалският специалист.

Погба бе попитан и дали подобрението в играта на тима се отдава на треньорската рокада: "Печелихме мачове със стария мениджър, така че това е просто различен стил на игра. По-офанзивни сме, създаваме повече положения. Става въпрос за това как искаме да играем, а ние искаме да атакуваме. Мениджърът иска да атакуваме и ние правим точно това."

Междувременно друг полузащитник на "червените" също коментира треньорската рокада, като остана лоялен към Жозе Моуриньо. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички