Погба: Наслаждавам се на футбола, при Моуриньо бе трудно да го правя


Погба: Наслаждавам се на футбола, при Моуриньо бе трудно да го правя
Снимка: Getty Images/Guliver

2420 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба разказа за разликата между работата на Оле Гунар Солскяер и бившия мениджър на тима Жозе Моуриньо. Французинът призна, че под ръководството на норвежеца отново се наслаждава на футбола.

"Наслаждавам се на футбола. Със системата на Моуриньо беше трудно да се направи, предвид това каква тактика използвахме. Харесва ми да атакувам повече, да пресирам. Защитната игра не е най-добрата ми характеристика, макар понякога да залагам на нея. Там, където играя сега, се разбираме добре с момчетата. Чувствам, че тази позиция ми подхожда най-много", коментира халфът, цитиран от "Sky Sports".

ИГРАЧИТЕ ИСКАТ СОЛСКЯЕР ЗА ПОСТОЯННО, НО ШЕФОВЕТЕ ДЪРЖАТ НА ЦЕЛ №1

"Помага ми това, че зад себе си имам Матич и Ерера. Знам, че Матич ще бъде там, затова можем да пресираме високо, а аз мога и да подавам. Това и правя с идването на новия треньор. Знам, че зад себе си имам подсигуряване, затова чувствам свобода", допълни Погба.

"Победата над Тотнъм беше много важна. Това бе голям тест. Точките ни трябваха и на нас, така че сме много горди. Моята асистенция? Получи се добре, но ние работихме над това. Знаехме слабостите на Тотнъм, когато атакуват по единия фланг. Рашфорд се справи страхотно, а аз се постарах да направя идеалния пас. Топ 4 е нашата цел и ще продължим да се борим за нея", завърши звездата на "червените дяволи".

Вижте доказателството, че Погба е изцяло възроден под ръководството на Солскяер в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички