Още един основен играч преподписа дългосрочно с Ливърпул


Още един основен играч преподписа дългосрочно с Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

851 0

Един от титулярните играчи на Ливърпул - Садио Мане, подписа нов дългосрочен договор с клуба, съобщиха мърсисайдци. Новото му споразумение е до 2023 г. и по този начин се присъедини към Мохамед Салах и Роберто Фирмино, които също парафираха с нови контракти през тази година.

"Много съм щастлив, че оставам в Ливърпул. Това е голям ден за мен. Сега всички могат да са спокойни - фенове, съотборници, ръководство. Аз така или иначе исках да остана и сега всичко е уредено. Смятам, че в клуба сме като едно семейство и съм щастлив, че всичко това ще продължи", заяви сенегалецът.

Нападателят се присъедини към клуба от "Анфийлд" през юни 2016-а с петгодишен договор и трансферна сума от 34 милиона паунда. Оттогава насетне той е изиграл 89 мача, в които е реализирал 40 гола. 

"Много се радвам за нашите фенове, които винаги са зад нас. Ние се трудим заради тях, а те пък ни даряват с неспирната си подкрепа. Разбира се, виждах тяхното безпокойство в социалните мрежи относно това дали ще остана, но за мен това бе лесно решение", допълни Мане.

Наскоро пък се появи любопитна информация, че в следващите 3 сезона Барселона няма право да взима играчи от Ливърпул. Ето каква е причината

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички