Официално: Франк Лампард се завърна на "Стамфорд Бридж"


Официално: Франк Лампард се завърна на "Стамфорд Бридж"
Снимка: Getty Images/Guliver

2792 0

Новината, която всеки фен на Челси очакваше, вече е факт. Легендата на "сините" Франк Лампард се завръща на "Стамфорд Бридж" като мениджър на тима, съобщиха от ръководството на клуба. Договорът на Лампард с Челси е за срок от три години. Според информации на Sky Sports, преговорите са продължили близо шест часа.

Англичанинът се разделя с отбора на втородивизионния Дарби Каунти, за да се присъедини към състава на лондончани. Както е известно, Лампард ще заеме овакантения пост на Маурицио Сари, който напусна "Стамфорд Бридж", за да се присъедини към италианския шампион Ювентус.

По-рано ръководството на Дарби информира, че дава своето разрешение на Лампард да преговаря с отбора на Челси. Така английският специалист получи възможността да се завърне при "сините", а втора покана не бе нужна.

Бившият полузащитник поема Челси в труден момент за отбора, а това ще го постави пред изпитание още от първите си мигове в столицата. "Сините" са с трансферна забрана, а освен това останаха без голямата си звезда Еден Азар, който бе продаден на Реал Мадрид.

Междувременно се появиха информации, че едно от първите действия на Лампард начело на Челси ще бъде да убеди прогонен футболист от "Стамфорд Бридж" да се завърне в тима (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички