Франк Лампард убеждава прогонен от Челси да се върне


Франк Лампард убеждава прогонен от Челси да се върне
Снимка: Getty Images/Guliver

4283 0

Все повече се спекулира около това, че легендата на Челси Франк Лампард ще бъде новият мениджър на тима. Голмайстор №1 в историята на "сините" от Лондон в момента е начело на Дарби Каунти, но може да напусне тима от Чемпиъншип, за да се завърне на "Стамфорд Бридж".

Евентуалното назначение на Лампард може да се окаже добра новина за един от играчите от школата на клуба. 25-годишният Тод Кейн все още не е направил дебюта си за Челси и това го кара да откаже подновяването на своя договор и през лятото да стане свободен агент. През последните години той игра предимно под наем във второто ниво на футбола в Англия, като през лятото дори бе силно желан от Дарби Каунти.

Тогава Кейн избра да премине в Хъл Сити и направи силен сезон, което доведе до предложение за нов договор. Десният бранител обаче каза "не" и очаква да стане свободен агент. Именно интересът на Лампард от миналото лято обаче може да убеди играча да поднови договора си и да получи своя шанс от легендата на Челси.

По-рано днес бе обявено, че и друга легенда на клуба се завръща на "Стамфорд Бридж". Кой е той и каква роля ще има в отбора може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички