Нова контузия и Стъридж остава аут за две седмици

Със сигурност един от най-големите каръци във футбола е Даниел Стъридж. През зимата той подписа с Уест Бромич, а в понеделник започна като титуляр срещу Челси.

Той обаче остана на терена едва 3 минути, тъй като получи поредна контузия. Стъридж получи травма в задната част на бедрото и поиска смяна. "За нас е огромен удар да го загубим още в първия мач. Трябват ни голове, за да оцелеем, и се надяваме, че той скоро ще се върне. Няма да може да ни помогне за Купата на Англия, но се надяваме до две седмици да е отново на терена", заяви мениджърът на тима Алан Пардю. 

Заради травмата в главата Райън Мейсън се отказва от футбола на 26 години

Полузащитникът на Хъл Сити Райън Мейсън обяви, че трябва да сложи край на професионалната си футболна кариера, заради тежката контузия в главата,...

Стъридж бе смятан за един от големите таланти в английския футбол, но не може да се оттърве от постоянните контузии. Стъридж има проблеми с травми през целия сезон, като през есента записа 3 гола в едва 14 мача във всички турнири за мърсисайдци  и след това го дадоха под наем в Уест Бромич. 

 

Още по темата

Please select answer!