Моуриньо след изгонването на Сон: Заради такива неща хората не харесват ВАР


Моуриньо след изгонването на Сон: Заради такива неща хората не харесват ВАР
Снимка: Gulliver/GettyImages

1466 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сериозно възнегодува от ВАР и от изгонването на Хюн Мин Сон в двубоя срещу Челси. Южнокореецът изрита в гърдите защитника на „сините“ Антонио Рюдигер и главният рефер Антъни Тейлър му показа директен червен картон след преразглеждане на ситуацията от ВАР.

„Това е голяма загуба за нас, не разполагаме с дълбок състав. Това е момент, в който е логично да помислиш за ротации и много трудни ситуации за играчите да са част от всеки мач. Ерик Ламела е в лазарета и това е друга голяма липса за нас“, започна той. Португалецът бе категоричен, че инцидентът не е трябвало да стига до консултация с ВАР, защото Тейлър е видял случилото се между Сон и Рюдигер.

„Това е грешното решение. Намираме се в Англия, това е Висшата лига, най-силното първенство в света, с характерни черти – ако ги убием, то убиваме и най-силната лига в света. Тейлър имаше чувството, че е близо до ситуацията, той видя много ясно какво се случи, така че за мен това бе грешното решение. Заради такива неща хората не харесват ВАР, защото с дузпи като тази, всеки обича технологията. Когато е явна и очевидна грешка всички казват „Добре дошъл, ВАР“…явно е, явно. Така че за мен това е ВАР, който обичам, а вчера при червения картон на Сон – версията на ВАР, която мразя“. А ето кой гол на Сон задължително трябва да видите, ако все още не сте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички