Изненада: Арестуваха и фен на Челси за расизъм след двубоя с Тотнъм


Изненада: Арестуваха и фен на Челси за расизъм след двубоя с Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1521 0

Фен на Челси е бил арестуван заради расистки скандирания срещу Хьон-Мин Сон от Тотнъм по време на дербито между двата тима в неделя, информира Sky Sports.

Самият футболист на „шпорите“ не е чул обидните викове от трибуните, но други фенове на Челси са информирали официалните лица. През втората част южнокореецът бе изгонен, след като изрита Антонио Рюдигер. Информацията е доста изненадваща, тъй като се очакваше фенове на "шпорите" да бъдат наказани заради расистки скандирания към Антонио Рюдигер.

За тях стана ясно още по време на срещата, като реферът задейства протокола за реакция в такива ситуации и дикторът на стадиона на три пъти призова тези фенове да преустановят това поведение и в крайна сметка не се стигна до прекратяване на мача. Към този момент са арестувани 6 фена, присъствали на двубоя, само един е заради расистки скандирания. Рюдигер призова властите да се намерят и накажат виновните за случилото се по време на мача от Висшата лига на Англия. Припомняме, че Мин Сон бе изгонен заради нарушение срещу Рюдигер, но от Тотнъм са решили да обжалват червения картон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички