Тотнъм ще обжалва червения картон на Сон


Тотнъм ще обжалва червения картон на Сон
Снимка: Getty Images/Guliver

1498 0

Малко по-рано днес мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели, че „шпорите“ смятат да обжалват червения картон, който бе показан във вчерашния мач срещу Челси на Хюн-Мин Сон. Кореецът бе изгонен в средата на втората част, след като изрита с бутоните Антонио Рюдигер от Челси.

При първоначалната ситуация съдията Антъни Тейлър подмина положението. След преразглеждане с ВАР обаче се видя, че при падането си на земята Сон удря защитника на Челси с бутоните в гърдите и поради тази причина реферът показа червен картон на крилото на Тотнъм. Кореецът бе наказан за 3 срещи от английската футболна асоциация, с което ще пропусне двубоите с Брайтън, Норич и Саутхемптън. От Тотнъм обаче смятат да обжалват наказанието. По-рано през сезона Сон отново бе изгонен, като тогава след обжалване на „шпорите“, наказанието му бе премахнато.

Снощният червен картон бе трети за Хюн-Мин Сон през календарната година, като той бе изгонен през пролетта срещу Борнемут и преди няколко седмици срещу Евертън. А ето кой гол на Сон задължително трябва да видите, ако все още не сте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички