Моуриньо се присмя на Клоп и заяви: Ливърпул трябва да спечели титлата


Моуриньо се присмя на Клоп и заяви: Ливърпул трябва да спечели титлата
Снимка: Guliver/GettyImages

2514 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо коментира Ливърпул, като заяви, че гръмките трансфери ще предизвикат натиск да спечелят шампионската титла във Висшата лига. Освен това португалецът определи смяната на трансферната политика на Клоп като "смешна".

Преди две години Клоп не вярваше в харченето на луди пари за трансфери, но след привличането на Алисон и отделениете общо 170 млн. паунда за покупки, той заяви, че вече е сменил трансферната си политика. "Проблемът е, че ако пари трябва д аги инвестираш добре и е по-добре, отколкото да ги държиш в банка. Мисля, че те се справиха добре, защото всеки един от играчите, с който подписаха, е добър. Радвам се за тях.

Също така съм щастлив и че мога да се усмихна на предишни коментари на Клоп и как той си промени мнението, забавно е. Може би през този сезон те ще успеят да спечелят Висшата лига", заяви Моуриньо. 

"С всички инвестиции, които направиха не само сега, а и през януари, може би ще е рекорд за Висшата луга. Едва ли някой ще го доближи до това, което похарчиха. Като финалист в Шампионска лига, това е е големият претенд в Англия и трябва да спечели титлата", допълни още Моуриньо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички