Скоулс: Погба трябва да използва мозъка си


Скоулс: Погба трябва да използва мозъка си
Снимка: Guliver/GettyImages

1192 0

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс отправи критики към играта на Пол Погба, като смята, че французинът може да подобри представянето си на терена. Той заяви, че Погба се нуждае от това да използва мозъка си, ако иска да се превърне в една от важните фигури на игрището.

Погба направи сензационно завръщане в състава на Манчестър Юнайтед през 2016 година, след като прекара 4-годишен ползотворен период в щаба на Ювентус. 

Въпреки това, играчът срещна трудности при завръщането си на "Олд Трафорд", като така и не успява да разгърне пълния си потенциал. Французинът обаче успя да изведе своята страна до Световната титла само преди 10 дни, като изигра важна роля за своя отбор.

Въпреки успеха на французина на изминалия Мондиал, бившият полузащитник на Англия Пол Скоулс изказа критики за играта на Погба на клубно ниво, като отчете, че липсва постоянство в играта на полузащитника.

"Пол се нуждае от постоянство в играта си. Погледнете играта му - една седмица се представя брилянтно, а на другата въобще не играе на ниво", смята Скоулс.

"Той изглежда играч, който предлага добра игра на всеки 3-4 седмици. Това не може да бъде достатъчно, ако искаш да печелиш първенства", добави Скоулс.

"Няма съмнение, че Погба е добър играч.Но той се нуждае от това да използва малко повече своя мозък, за да се превърне в топ играч", завърши англичанинът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички