Юрген Клоп с признание за трансферната му политика: За две години се промениха много неща


Юрген Клоп с признание за трансферната му политика: За две години се промениха много неща
Снимка: Getty Images/Guliver

1858 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, направи някои доста гръмки трансфери при мърсисайдци, което накара медиите на Острова да припомнят някои негови думи. Той винаги е твърдял, че не е фен на големите трансферите, а само преди няколко дни привлече Алисон, който се превърна в най-скъпия вратар. 

През януари "червените" привлякоха и Върджил ван Дайк за 75 млн. паунда, което го направи пък най-скъпия защитник. А само преди две години Клоп критикува Жозе Моуриньо за рекордното привличане на Пол Погба и тогава заяви: "Искам да действам по различен начин".

Сега обаче изглежда, че вече мисли по по-различен начин. "Това е проблем в тези дни. Каквато и глупост да кажеш, никой няма да я забрави. От друга страна е вярно, просто не съм вярвал, че за две години и половина толкова много неща ще се променят".

"Сто милиона бяха луди пари за трансфер, а оттогава ние подписахме с най-скъпия вратар и всичко останало. Ние не се интересуваме какво казват за нас, както и Ман Юнайтед не се интересуваше аз какво казвам. Дали съм си променил мнението? Да, това е истината. Но по-добре да го променя, отколкото да нямам такова", заяви още Клоп. 

"Разполагам с играчите, които исках. Доволен от съм от клуба и трансферите, които направиха. Моя отговорност е клубът да е възможно най-успешен. Омаме добър отбор, а за да го подобрим струва скъпо", допълни още мениджърът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички