Моуриньо: Клоп не хареса днешното меню - обича месо, а получи риба


Моуриньо: Клоп не хареса днешното меню - обича месо, а получи риба
Снимка: Guliver/GettyImages

1991 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не пропусна да се пошегува с наставника на Ливърпул Юрген Клоп след мача между двата тима снощи. Както е известно, двубоят завърши наравно 1:1, с което манчестър Юнайтед сложи край на голяма серия от последователни победи на мърсисайдци.

"Мога да разбера разочарованието на Клоп. Но Манчестър Юнайтед е неудобен отбор за Ливърпул, защото играе различен футбол от мърсисайдци. Ливърпул може да разбива съперници, които играят със сходен на тях стил, но тук те усетиха проблеми. Манчестър максимално насити задната линия, така че, днешното меню не се хареса на Клоп - той обича месо, но получи риба", заяви португалецът, цитиран от "Sky Sports".

"Манчестър Юнайтед създаде много проблеми на Ливърпул в този мач, но изпусна победата едва ли не след единствената си грешка. Мисля, че те са разочаровани от загубата на 2 точки, но мисля, че резултатът е справедлив. Манчестър Юнайтед не успя да издържи на високото темпо до последния съдийски сигнал и си плати за това", допълва Моуриньо. А в какъв сериозен период Ливърпул не може да победи на "Олд Трафорд" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички