Рой Кийн избухна срещу играчите на Юнайтед: Отвратен съм от тях


Рой Кийн избухна срещу играчите на Юнайтед: Отвратен съм от тях
Снимка: Getty Images/Gulilver

1838 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн разкритикува футболистите на настоящия тим, заради това че посрещнаха с радост футболистите на Ливърпул в тунела преди мача между двата тима. Както е известно, дербито завърши наравно 1:1.

Трябва да се отбележи, че в тунела прегръдките бяха между вратарите Давид Де Хеа и Алисон, между бразилските национали Роберто Фирмино, Фабиньо, Фред и Андреас Перейра, между английските национали Трент Александър-Арнолд и Маркъс Рашфорд и между шотландците Андрю Робъртсън и Скот Мактоминей.

"Отвратен съм от играчите. Отивате на война, а те стоят в тунела, прегръщат се и се целуват. И нито намек за конфронтация. А вие излизате за битка с тях. Футболът всъщност не се е променил, но играчите станаха съвсем различни. Отивате на война срещу тези играчи... А те стоят и се прегръщат! Поговорете си след мача или изобщо не разговаряйте с тях", избухна Кийн в ефира на "Sky Sports". Междувременно, слуховете твърдят, че Манчестър Юнайтед преговаря вече с нов треньор. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички