Манчестър Юнайтед все пак ще гонят до последно основната си трансферна цел


Манчестър Юнайтед все пак ще гонят до последно основната си трансферна цел
Снимка: Getty Images/Guliver

4330 0

Отборът на Манчестър Юнайтед не се отказва от опитите си да привлече Бруно Фернандеш от Спортинг Лисабон. Поргугалският полузащитник е основната трансферна цел на „червените дяволи“ по време на януарския трансферен прозорец, но от клуба не могат да покрият изискванията на лисабонския клуб.

Според ‘The Sunday Times’ от „Олд Трафорд“ са увеличили офертата си за халфа от 42.5 милиона паунда на 46.4 милиона, като се доближават до исканите от Спортинг 50.4 милиона паунда. От португалския гранд заявиха, че нямат намерение да се разделят с полузащитника за сума, по-ниска от тази. Според информациите Спортинг очакват по-добра оферта от друг европейски гранд през тази седмица, като по този начин казват на Манчестър Юнайтед, че трябва да побързат, ако искат да имат халфа в редиците си.

Бруно Фернандеш е един от шестимата нови играчи, които Оле Гунар Солскяер иска на „Олд Трафорд“, за да обнови изцяло състава на „червените дяволи“. Норвежкият специалист спомена, че се нуждае още от нов бек, двама централни полузащитници, нападател и крило, като се очаква, ако се стигне до трансфер, Фернандеш да изпълнява ролята на 10-ка. А ето кой може да смени Солскяер в отбора след края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички