От Манчестър Юнайтед готвят изненадващо име за заместник на Солскяер


От Манчестър Юнайтед готвят изненадващо име за заместник на Солскяер
Снимка: Guliver/GettyImages

7104 0

От Манчестър Юнайтед обмислят да уволнят Оле Гунар Солскяер, ако резултатите не се подобрят в следващите седмици. Фаворит да поеме тима от началото на следващия сезон е селекционерът на Англия Гарет Саутгейт, след като той приключи ангажиментите си с Англия по време на финалите на Евро 2020.

„Червените дяволи“ инвестираха сериозно в норвежкия специалист и му дадоха повече от година, за да промени нещата на „Олд Трафорд“. За момента обаче подобрение няма, като тимът се намира на 5-тата позиция в класирането и е в серия от 3 загуби в последните си 4 срещи. Солскяер много добре знае, че от клуба няма да му дадат 3 години, за да спечели трофей, каквато бе ситуацията с Юрген Клоп в Ливърпул. Маурисио Почетино е считан за фаворит на букмейкърите да поеме Манчестър Юнайтед от началото на новия сезон, но Гарет Саутгейт изглежда като интересна опция и би се вписал в настоящата идея на клуба да промотира таланти от школата в първия отбор.

По време на последния двубой на Юнайтед срещу Бърнли феновете на „червените дяволи“ протестираха срещу ръководството на тима, като освиркаха играчите и напуснаха местата си по трибуните още в началото на втората част. Манчестър Юнайтед се изправя срещу Транмиър днес в мач за ФА Къп, след което гостува на Манчестър Сити в сряда в двубой от Карабао Къп. А ето какъв протест готвят феновете на Юнайтед срещу ръководството на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички