Тотнъм ще опита да вземе нападател от Серия А


Тотнъм ще опита да вземе нападател от Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1827 0

Отборът на Тотнъм ще опита да купи нов нападател по време на януарския трансферен прозорец. „Шпорите“ имат сериозни проблеми в атака, след като стана ясно, че титулярният голмайстор Хари Кейн ще отсъства заради травма близо два месеца. По този начин Жозе Моуриньо остана без чист централен нападател в редиците си.

Поради тази причина Спърс ще опитат да вземат Кжищоф Пьонтек от Милан. „Росонерите“ подписаха наскоро със Златан Ибрахимович и могат да продадат поляка, който пристигна в Милано миналата зима от Дженоа за сумата от малко над 30 милиона евро. Ако се стигне до трансфер на 24-годишния нападател на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“, то Тотнъм ще трябва да плати сходна сума на тази, която „росонерите“ дадоха за него през изминалия сезон. Астън Вила и Нюкасъл също се интересуват от нападателя, като двата тима имат желание да го вземат под наем до края на сезона.

През този сезон Пьонтек не се намира в най-добрата си форма, като до момента има едва 4 гола в 18 мача в Серия А. А ето кой друг играч е следен от Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички