Манчестър Юнайтед се насочва към ново име за своята отбрана


Манчестър Юнайтед се насочва към ново име за своята отбрана
Снимка: Getty Images/Guliver

1543 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед се насочва към ново име, което да подсили защитната линия на тима през януари. "Червените дяволи" ще се опитат да привлекат бранителя на Сампдория Йоаким Андерсен, твърди италианското издание "La Repubblica".

"Червените" следят от известно време изявите на датчанина, а сега са готови да предложат на италианския клуб 26 млн. паунда за услугите на играча. Високият 192 сантиметра защитник е титуляр в състава на Сампдория.

Тимът от Манчестър изпитва проблеми в отбрана през този сезон, като мениджърът на тима Жозе Моуриньо на няколко пъти през сезона изрази своето недоволство, че не бяха осъществени трансфери в защита през лятото.

Междувременно бившата звезда на "червените" Кристиано Роналдо разкритикува играта на Юнайтед в мача срещу Ювентус от Шампионска лига. Той подчерта, че "червените дяволи" не са заслужили победата. Какво още каза португалецът - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички