Юнайтед предлага 45 млн. паунда на свой нападател, за да остане в отбора


Юнайтед предлага 45 млн. паунда на свой нападател, за да остане в отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1441 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед подготвя нов договор за своя нападател Антони Марсиал, твърди английското издание "Sun". "Червените дяволи" смятат да предложат достатъчно високи условия на французина, за да го задържат на "Олд Трафорд".

Според "Sun" контрактът ще бъде с продължителност 5 години, а сумата, която ще получи Марсиал, възлиза на 45 млн. паунда. 22-годишният стрелец се намира в добра форма в последните мачове на тима, реализирайки пет гола в последните четири мача на тима във Висшата лига.

Марсиал има клауза в настоящия си договор, която позволява на Юнайтед да удължат контракта му, който изтича през идното лято, с още 12 месеца. Въпреки това "червените" искат да "вържат" играча на "Олд Трафорд" за по-дълго време, като го убедят да подпише дългосрочен договор.

Късно снощи "червените дяволи" победиха Ювентус в мач от Шампионската лига след късна драма и пълен обрат. Бившият играч на Юнайтед Кристиано Роналдо сподели, че "червените" с "нищо не са заслужили победата". Какво още каза португалецът, може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички