Роналдо: Юнайтед не заслужаваше да спечели, не направи нищо

 

ампионската лига е специално състезание, където можеш да печелиш, но не и да се отпускаш, защото всичко може да се случи”, 
„Доминирахме 90 минути, имахме много шансове и можехме да решим всичко, но се отпуснахме и бяхме наказани”
„Манчестър Юнайтед не направи нищо, за да спечели мача. Дори не можем да говорим и за късмет, защото трябва да имаш свой късмет, а в този случай ние им го подарихме. Сега трябва да вдигнем глави, тъй като играхме добре и все още сме начело в групата”
„Видях повторение на гола в съблекалнята. Не осъзнавах, че всъщност е фантастичен. Щастлив съм, че се разписах, но съм и разочарован от резултата”

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо е на мнение, че съставът на Манчестър Юнайтед с нищо не е заслужил победата над "бианконерите" в Шампионска лига. Португалецът отбеляза първия си гол за Юве в турнира, но това не бе достатъчно за успеха на отбора му.

Рожденикът, който е напът да прекрати господството на Роналдо и Меси

Преди 33 години Хърватия ражда най-големия си футболен талант. Момче, което ще се превърне в идол за подражание на стотици хиляди деца не само в ...

"Шампионската лига е специално състезание, където можеш да печелиш, но не и да се отпускаш, защото всичко може да се случи. Доминирахме 90 минути, имахме много шансове и можехме да решим всичко, но се отпуснахме и бяхме наказани", сподели Роналдо.

"Манчестър Юнайтед не направи нищо, за да спечели мача. Дори не можем да говорим и за късмет, защото трябва да имаш свой късмет, а в този случай ние им го подарихме. Сега трябва да вдигнем глави, тъй като играхме добре и все още сме начело в групата", добави още бившият играч на Манчестър Юнайтед.

Роналдо след обвиненията в изнасилване: Наложи се да успокоявам близките си, вместо те мен

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо разкри подробности за личните си преживявания около обвиненията в изнасилване, отправени от Катрин М...

По отношение на попадението си Роналдо сподели следното: "Видях повторение на гола в съблекалнята. Не осъзнавах, че всъщност е фантастичен. Щастлив съм, че се разписах, но съм и разочарован от резултата."

 

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!