СНИМКА+ВИДЕО: Верен на себе си, Моуриньо провокира феновете на Юве след обрата


СНИМКА+ВИДЕО: Верен на себе си, Моуриньо провокира феновете на Юве след обрата
Снимка: Getty Images/Guliver

3306 0

Щастлив до немай-къде от обрата, мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не пропусна да провокира тифозите на Ювентус след края на мача, искайки да чуе от тях скандиранията им след 2:1. В двубоя на "Олд Трафорд“ преди две седмици той отвърна на скандиранията по негов адрес от привържениците на италианския клуб с три пръста, които символизираха требъла, спечелен с Интер през 2010 година, когато бе треньор на "нерадзурите“.

"Помните какво направиха те преди две седмици, нали? Е, аз не мисля, че моята реакция бе провокативна или обидна спрямо тях, заяви в типичния си стил португалецът. - Това е нещо повече, просто исках да ги чуя отново. Да, казах, че няма да ги предизвиквам, но го направих“, добави той.

ЖОЗЕ МОУРИНЬО СЕ НАХВЪРЛИ НА БОЙ НА ЧОВЕК ОТ ЩАБА НА ЧЕЛСИ (ВИДЕО)

"Червените дяволи" постигнаха късен обрат над "бианконерите", печелейки с 2:1 при гостуването си в Торино. Домакините поведоха в 65-та минута след гол от воле на бившия футболист на англичаните Кристиано Роналдо, но в последните 5 минути попадения на Хуан Мата от пряк свободен удар и автогол на Алекс Сандро след центриране на Ашли Йънг доведоха до ценния успех за гостите. Така те увеличиха шансовете си да се класират за елиминационната фаза на Шампионска лига.

"Вероятно когато Манчестър Юнайтед спечели тук героично през 1999 и 2003 година, тогава той бе най-добрият отбор в света. А Ювентус е топ отбор в продължение на много години. Те се подсилиха с Роналдо през лятото и имат всички предпоставки да спечелят много трофеи през този сезон. Нашите играчи, от друга страна, нямат опит в подобни големи мачове в Шампионска лига. Така че, това е различна ситуация за нас, но една наистина фантастична победа – не просто заради загубата в Манчестър преди две седмици, а и заради начина, по който бе извоювана. Ако не бяхме спечелили, отново щях да имам същото чувство, защото отборът игра наистина отлично срещу един, пак повтарям, супертим“, добави португалецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички