Манчестър Сити ще привлече само двама играчи през лятото


Манчестър Сити ще привлече само двама играчи през лятото
Снимка: Guliver/GettyImages

2676 0

Манчестър Сити планира да направи само две летни покупки, съобщава "Manchester Evening News". През последните няколко години актуалният шампион на Англия похарчи доста за нови попълнения, затова това лято ще направи "пауза". Със сигурност тази година "гражданите" няма да подобрят трансферния си рекорд, постигнат преди една година с привличането на Рияд Марез от Лестър срещу 60 милиона паунда.

Сред играчите, които са спрягани за Манчестър Сити, са Бруно Фернандеш от Спортинг (Лисабон) и Жоао Феликс от Бенфика, но според изданието нито един от двамата няма да бъде привличан на "Етихад". Английският клуб не планира да привлича играч в предни позиции, а само опорен полузащитник и краен защитник.

Плановете на мениджъра Хосеп Гуардиола може да се променят, само ако някой измежду Илкай Гюндоган и Лерой Сане напуснат. И двамата не успяват да се договорят с клуба за нови договори, но засега не се очаква те да напуснат. А какви са кариерните планове на голмайстора на тима Серхио Агуеро вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички