Легенда на Юнайтед призова за уволнението на Ед Уудуърд


Легенда на Юнайтед призова за уволнението на Ед Уудуърд
Снимка: Getty Images/Guliver

2190 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил призова собствениците на клуба да уволнят изпълнителния директор Ед Уудуърд заради слабите резултати на тима в последните повече от шест години. Вчера "червените дяволи" загубиха при гостуването на големия си съперник Ливърпул с 0:2 и по този начин вече изостават с цели 30 точки от "червените" след 23 кръга.

Според Невил, вината не трябва да се търси само в мениджъра Оле Гунар Солскяер и неговите предшественици, а в управлението. "Не мога да сменя собствениците на Юнайтед, никой не може да го направи. Не мога да разбера обаче защо те продължават да държат това ръководство. Преди две седмици видях статистика, че Юнайтед имат втория най-голям бюджет за заплати в света, а вижте с какъв състав разполагат. Това е непростимо", отсече Невил, който работи като анализатор и коментатор за Sky Sports.

"Не мога да повярвам какви инвестиции са вложени в състава в последните 5-6-7 години и вижте с какви играчи разполагат на терена. Когато ти си отговорен за тези инвестиции, за бюджета за заплати и за играчите на терена, и не загубиш работата си, тогава има нещо много сгрешено. Това е една голяма бъркотия", допълни бившият английски национал. А меси ли се Уудуърд в трансферите на клуба вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички