Лампард коментира трансферните цели на Челси


Лампард коментира трансферните цели на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1828 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард коментира потенциалните нови попълнения в тима. Лондончани ще имат право да привличат нови играчи през месец януари, след като трансферната забрана бе премахната. От тима вече са набелязали някои от играчите, които искат да видят с фланелката на Челси в близко бъдеще.

Според информациите от Англия „сините“ се интересуват от бившия бранител на тима и настоящ на Борнемут Нейтън Аке, крилото на Кристъл Палас Уилфред Заха и левия бек на Лестър Бен Чилуел. Лампард бе запитан за потенциалното привличане на тримата във вчерашния ден. „Искаме играчи от висок калибър, които могат да ни помогнат да се подобрим. Казах го през последните седмици – имаме добър отбор, но не пречи да го подобрим. Това не е моята задача, в днешно време клубовете разполагат със скаути и цял отдел, който се занимава с трансферите. Ще обсъдим нещата с тях и тогава ще преценим“ каза Лампард.

В днешния следобед Челси посреща Борнемут в мач от 17-тия кръг на Премиър лийг. Двубоят е от 17 часа. Ето какво още каза Франк Лампард за бъдещето на Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички