Важен за Челси играч се завръща утре


Важен за Челси играч се завръща утре
Снимка: Getty Images/Guliver

1787 0

Днес наставникът на Челси Франк Лампард даде пресконференция, на която съобщи повечето важни новини за отбора преди утрешния сблъсък с Лил от груповата фаза на Шампионската лига. При успех лондончани ще се осигурят излизане от група H и място на осминафиналите в турнира.

Лампард сподели, че един от най-важните играчи в тима се завръща, след като се е излекувал от травма. Става въпрос за централния защитник Антонио Рюдигер, който почти не е играл за Челси от средата на април тази година. Немският национал беше твърд титуляр за „сините“ при Маурицио Сари и направи много силна кампания през миналия сезон. В неговото отсъствие пък Челси не могат да намерят подходящата двойка централни бранители, като Курт Зума, Андреас Кристенсен и Фикайо Томори играха на тази позиция до момента през сезона.

Говорейки за Томори, той ще пропусне утрешния мач, тъй като има лека травма, заради която не е играл в последните няколко срещи на тима. Извън групата остава и Оливие Жиру, който също е контузен. А ето кой футболист най-вероятно ще напусне "Стамфорд бридж" през зимата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички