Лампард бесен след поражението на Челси поради една причина


Лампард бесен след поражението на Челси поради една причина
Снимка: Getty Images/Guliver

2990 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард бе крайно недоволен след поредното домакинско поражение на „сините“ във Висшата лига през този сезон. Лондончани загубиха с 0:2 от Саутхемптън на „Стамфорд бридж“ и по този начин записаха две поредни домакински загуби в лигата за пръв път от 2011-та година насам. Отборът на Лампард е имал притежание на топката в 67% от срещата, но така и не успяваше да създаде сериозни голови положения пред вратата на „светците“.

След срещата английският мениджър коментира случващото се в тима. „Сигурно ще ви дам същата пресконсференция от мача с Борнемут, когато пак загубихме. Допускаме същите грешки. Ако си офанзивен играч, играй около корнера, нахлуй в наказателното поле, смесвай различни стилове на игра и се опитай да пречупиш дефанзивните линии, тъй като отборите не са глупави. Най-важното е да имаш характер.“

„Днес трябваше да си подаваме топката и да я прекараме през малките пространства, които ни дава противника, да измислим нещо по-различно. Не го направихме. Когато играеш у дома си под по-голямо напрежение. Отборите идват тук и ни уважават, защото сме Челси, но за да завършим в четворката трябва да сме постоянни. Трябва да печелим повече, отколкото сме спечелили у дома дотук“ каза Лампард след срещата.

А ето кой играчи иска в Челси Франк Лампард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички