Лампард е готов да купува през зимата, но обеща това да не влияе на младежите


Лампард е готов да купува през зимата, но обеща това да не влияе на младежите
Снимка: Getty Images/Guliver

1205 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард намекна, че планира да купи атакуващ играч през януари, но това не трябва да бъде повод за безпокойство сред младежите на "сините". Миналата неделя падна трансферното ембарго, наложено на клуба и сега Лампард може да привлича нови играчи през януари. Според слуховете, наставникът ще получи 150 млн. паунда за зимни покупки.

След като тимът влезе в плейофите на Шампионска лига, Лампард обяви, че иска да укрепи атакуващите позиции, подгрявайки слуховете за интереса на "сините" към Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, Уилфред Заха от Кристъл Палас и Муса Дембеле от Лион. "Винаги се стремя да правя отбора по-силен във всички зони. През лятото обаче загубихме Еден Азар, който играеше огромна роля за головете, които вкарвахме и създавахме през миналия сезон".

Мисля, че намерихме начин да запазим конкурентоспособен отбор. Показваме това и в Шампионската лига. Но, гледайки напред, можем ли да бъдем по-добри? Можем ли да бъдем по-добри в план излизане на ударни позиции и реализация на своите моменти? Мисля, че винаги ще се стремим към това. Могат ли евентуални покупки да ударят по младежите? Не. Определено не виждам в това поводи за безпокойство. Аз вярвам в техните качества и искам да стават все по-добри, отчитайки тяхната възраст и етап на развитие. Въпреки това ние искаме да подсилим състава. Мисля, че това е едно от предизвикателствата за младите играчи", заяви Лампард.

Междувременно се появи информация, че Абрамович отказал колосална сума за Челси, но постави цена на английския гранд - ето каква е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички