Къде да гледаме сблъсъка Арсенал - Манчестър Сити?


Къде да гледаме сблъсъка Арсенал - Манчестър Сити?
Снимка: Getty Images/Guliver

1232 0

Арсенал посреща Манчестър Сити във вероятно най-интересния двубой от 17-ия кръг на английската Висша лига. Той започва в 18,30 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2". Можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

Положението на гостите в първенството е доста незавидно, в сравнение с това през миналия сезон. "Гражданите" изостават от върха в класирането, където е разположен Ливърпул, на 17 точки (мърсисайдци имат и мач повече). Само чудо ще позволи на Сити да спечели за трети пореден път титлата в Англия.

Арсенал също не е в най-доброто си положение. Наскоро ръководството уволни мениджъра Унай Емери и сега отборът е воден от неговия помощник Фреди Люнгберг. Той обаче засега не показва изключителни резултати - под негово ръководство "топчиите" записаха една победа, две равенства и една загуба.

През миналия сезон в двата мача между тези тимове Сити постигна две победи - с 3:1 и с 2:0. И сега тимът от Манчестър е фаворит в срещата. А за кой треньор ще се бори Арсенал, за да го назначи за постояонно, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички