Сити може да плати 100 млн. евро за играч, когото пусна без пари


Сити може да плати 100 млн. евро за играч, когото пусна без пари
Снимка: Getty Images/Guliver

1608 0

Манчестър Сити е поредният голям клуб, който може да се наложи да си плати заради трансферната си политика. Според "Daily Mail", английският гранд възнамерява да си върне крилото Джейдън Санчо, който играе за Борусия (Дортмунд). "Гражданите" са готови да платят 100 милиона евро за английския национал, на колкото е оценен той към момента.

19-годишният играч напусна "Етихад" като свободен агент през лятото на 2017 година. Той обаче заигра много силно в немския гранд и привлече погледите на доста от големите клубове. Кандидати за подписа му са също Челси и Манчестър Юнайтед.

Според английското издание, ситуацията със Санчо зависи много от тази на Лерой Сане, който обмисля да заиграе в Байерн Мюнхен. През сезона дотук английското крило вкара 7 гола и направи 8 асистенции в 12 мача в Първа Бундеслига. А кой голям друг клуб сондира възможността да го привлече вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички