Къде да гледаме дербито Тотнъм - Челси?


Къде да гледаме дербито Тотнъм - Челси?
Снимка: Getty Images/Guliver

1545 0

Днес в 18,30 часа Тотнъм посреща Челси в двубой от 18-ия кръг на английската Висша лига. За първи път мениджърът на "шпорите" Жозе Моуриньо ще се сблъска с бившия си тим от тази позиция. И ще се изправи срещу неслучаен колега - бившия си възпитаник в състава на лондончани Франк Лампард. Мачът ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

С идването на Моуриньо Тотнъм е във възход - тимът постигна 4 победи в 5 мача, а единственото поражение бе срещу другия бивш тим на португалеца в Англия - Манчестър Юнайтед. "Шпорите" се намират на 3 точки от зона "Шампионска лига".

Челси обаче има проблеми и дори може да се каже, че е в криза. "Сините" записаха 4 загуби в 5-те си последни мача. През миналия сезон двата тима се сблъскаха четири пъти - два пъти в Купата на Лигата и два пъти в първенството. В първия турнир напред продължи Челси, а във Висшата лига тимовете си размениха по една победа. А какво каза Моуриньо преди да се изправи срещу Челси вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички