Кошмарът през 2017 за Ливърпул продължава (ВИДЕО)


Кошмарът през 2017 за Ливърпул продължава (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1480 0

Ливърпул не можа да зарадва феновете си с класиране на финал в турнира за Купата на Лигата и така няма да гледаме мечтания дуел между Юрген Клоп и Манчестър Юнайтед на Жозе Моуриньо в спора за отличието.

Мърсисайдци бяха унизени от Саутхемптън на "Анфийлд" с гол в 92-ата минута на Шейн Лонг и така "светците" измъкнаха ценния успех с 1:0. В предишния двубой Ливърпул също загуби с 0:1 и по този начин бе елиминиран от турнира.

Саутхемптън има с какво да се гордее, защото едва за втори път в историята си след 1979 година се класират за финала за Купата на Лигата, като тогава отстъпиха на Нотингам Форест.

Ливърпул обаче има само една победа в седемте си двубоя от всички турнири през 2017 година, а при това става въпрос за 1:0 над четвъртодивизионния Плимут в преиграването на мача за ФА къп.

Юрген Клоп има за какво да съжалява, защото през първото полувреме отборът му нямаше никаква идея как да стигне до голово положение. След почивката такива бяха създадени, но Даниел Стъридж на два пъти от чисти позиции прати кълбото над вратата, а Филипе Коутиньо също с мощен изстрел от наказателното поле не намери очертанията.

"Светците" са първият тим в историята на турнира, който стига до финал без да допусне нито един гол.

Саутхемптън вече очаква своя опонент на финала в турнира - Хъл Сити приема Манчестър Юнайтед в четвъртък от 22:00 часа, като "червените дяволи" имат аванс от два чисти гола преди реванша.


Shane Long Goal HD - Liverpool 0 - 1... by GoalReplay

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички