Конте не иска да подписва с Реал Мадрид заради друг европейски колос


Конте не иска да подписва с Реал Мадрид заради друг европейски колос
Снимка: Gulliver/GettyImages

2967 0

Бившият мениджър на Челси Антонио Конте предпочита да бъде треньор на Манчестър Юнайтед, въпреки интереса на испанския колос Реал Мадрид към него. Италианският специалист следи сагата около Жозе Моуриньо и възможността "червените дяволи" да го уволнят.

Италианският журналист Джовани Гуардала, който е запознат добре със случващото се около Конте, твърди, че бившият треньор на Ювентус би приел с удоволствие да ръководи състава на Манчестър Юнайтед. Журналистът изтъква като причина това, че Конте много харесва четирима играчи на "червените".

"Има много слухове за бъдещето му, Реал Мадрид го изкушава, но Манчестър Юнайтед е отбор, който той много харесва. Там има играчи като Пол Погба, когото тренираше в Ювентус. Алексис Санчес, Ерера и Лукаку пък са трима футболисти, които вече е искал да привлече. В момента нищо не е решено с Реал Мадрид", смята Гуардала.

Късно снощи Реал Мадрид обяви уволнението на селекционера Хулен Лопетеги, а за заместник е спряган именно Антонио Конте. Въпреки това, италианският специалист засега отказва да подпише с "белия балет". Причините за това може да прочетете в този материал.

 

 

Manchester Evening News, като се позовава на италианската медия Calciomercato

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички