Моуриньо ще разполага със £100 млн. за трансфери през зимата


Моуриньо ще разполага със £100 млн. за трансфери през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1510 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще има на свое разположение 100 млн. паунда през идния зимен трансферен прозорец, твърди уважаваното английско издание "The Guardian". Това ще позволи на португалеца и да подсили своята отбрана - нещо, което Моуриньо настояваше да се случи още през лятото.

Подобен ход от страна на "червените дяволи" е знак, че ръководството застава зад работата на Жозе Моуриньо и имат увереност, че той е подходящия човек за треньорската позиция в отбора. "Специалния" бе поставен под сериозно напрежение в последните седмици, а бъдещето му в клуба все още е под въпрос.

Резултатите на тима от началото на сезона далеч не са впечатляващи, а в допълнение на това мениджъра на "червените" влезе в открита конфронтация с част от своите играчи. Тези събития допълнително засилиха спекулациите, че скоро на "Олд Трафорд" ще настъпи треньорска рокада.

Остаряващият голмайстор, който така и не облече националната фланелка

Португалецът критикуваше трансферната политика на отбора през изминалото лято, след като така и не успя да привлече така желания централен защитник. "Червените дяволи" определено изпитват проблеми в отбрана през новата кампания, а сега изглежда, че Моуриньо ще получи възможността да се сдобие с нов бранител.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички